2020-as évi asztali naptárt kap minden dunaszerdahelyi háztartás

Hírek a városból

Akárcsak tavaly, a városi önkormányzat idén is megajándékozza a dunaszerdahelyi háztartásokat egy 2020-as kétnyelvű asztali naptárral. Az ingyenes kiadvány több egy egyszerű kalendáriumnál, ugyanis sok hasznos és közérdekű információt nyújt a dunaszerdahelyieknek.

A magyar és szlovák állami, valamint nemzeti ünnepek mellett a naptárban fel vannak tüntetve Dunaszerdahely jeles napjai, ünnepei és a város életében meghatározó rendezvények is. A naptár jegyzi továbbá a magyar és szlovák névnapokat is.

A kiadványban szerepelnek a Dunaszerdahelyi Városi Hivatal elérhetőségei, a központi ügyfélfogadó iroda nyitva tartása, a segélyszolgálatok hívószámai és egyéb további hasznos telefonszámok.

Az asztali naptárban megtalálható továbbá a városi autóbuszjáratok menetrendje, a kerékpárszállító-autóbusz menetrendje, a kerti-, a műanyag és a papírhulladék elszállításának 2020-as időrendje a családi házas övezetekből.

A kalendárium a városi Perfects Rt. gondozásában jelent meg 11 500 példányszámban. A kiadványt az önkormányzat január 9-től kézbesíti a dunaszerdahelyi háztartásokba.