A 2020-as Hűségkártyát kockáztatja, aki nem fizeti be az adótartozást novemberben

Hírek a városból

A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal nyilvántartásában sajnálatosan több olyan eset is szerepel, hogy helybéli lakosok még nem fizették be 2019-re kivetett városi adókat vagy illetékeket. Korábban már felhívtuk a lakosok figyelmét arra, hogy szeptember végén lejárnak az adó- és illetékbefizetési határidők. A késlekedők azt kockáztatják, hogy a különböző kedvezményeket biztosító városi Hűségkártyát nem  kapják meg 2020-ra.

 A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal illetékes osztálya ezért felhívja  azon dunaszerdahelyi állandó lakhelyű adóköteles személyek figyelmét, hogy akik legkésőbb 2019. november 30-ig  teljes összegben nem fizetik be a helyi adókat és a szemétilletéket, a 2020-as évre nem kaphatnak Hűségkártyát, így nem lesznek jogosultak lényeges kedvezményekre.

 Emiatt nem lesznek jogosultak a Hűségkártya által biztosított kedvezményes belépőjegyre a termálfürdőbe, a műjégpályára, a kedvezményes utazásra a városi buszon, vagy akár a jutányos árú parkolókártyára sem. De elesnek attól a további kedvezménytől is, amely az kártyatulajdonosok gyerekeinek jár az iskolai és óvodai étkezdékben, valamint a napközikben. A Hűségkártya-programba bekapcsolódó kis boltokban nyújtott kedvezményes vásárlásra sem lesz módjuk a jövő évben.

Ezért ajánlatos, hogy mindenki saját érdekében legkésőbb november végéig rendezze hátralékait.(pve)