Ápolók napja - felhívás jelölésekre

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Ápolók napja - felhívás jelölésekre

Az ápolónők nemzetközi napját világszerte május 12-én ünneplik. E jeles nap alkalmából az Összefogással a holnapért polgári társulás és Nagyszombat megye képviselő-testületének a régiónkban megválasztott képviselői szerveznek ünnepséget a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében 2018. május 11-én 19:00 órai kezdettel.

Az ünnepségen 10 kiemelkedő munkát végző, az egészségügyben dolgozó ápolónőt jutalmaznak. Hat személyre, akik a dunaszerdahelyi kórházban dolgoznak, az egészségügyi nővérek regionális kamarája tesz jelölést. Két nővért, aki a dunaszerdahelyi fenntartású szociális intézményekben dolgozik, a városi hivatal jelöl. Két nővérre, akik magánorvosi rendelőben dolgoznak, a polgárok tehetnek javaslatot.

A szervezőbizottság kéri a régiónkban élőket, hogy levélben vagy e-mailben tegyenek jelölést a Csallóközben dolgozó olyan egészségügyi nővérekre, akik magánorvosi rendelőkben kimagasló munkát végeznek. A szavazás során – akár levélben vagy e-mailben szavaznak – szíveskedjenek feltüntetni az ápolónő teljes nevét és az orvosi rendelőt, ahol dolgozik.

 

Szavazni lehet levélben 2018. május 4-ig a következő levélcímen: Mestský úrad Dunajská Streda, Hlavná 50/16, 929 01 Dunajská Streda (a borítékra szíveskedjenek ráírni: Az ápolónők nemzetközi napja) elküldött címre, illetve elektronikusan: a primator [at] dunstreda [dot] eu e-mail címre elküldött elektronikus levéllel.