Az újonnan jogosultaknak január végéig kézbesítik a hűségkártyát

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Az újonnan jogosultaknak január végéig kézbesítik a hűségkártyát

A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal január végéig kézbesíti a hűségkártyákat azon dunaszerdahelyi lakosok részére, akik újonnan jogosultak a kártyára. Akik nem tudják átvenni, a hivatal ügyfélfogadó irodájában megtehetik ezt az ügyfélfogadási időben.

Idén 448 új kártyát nyomtattak. A hűségkártyára azok jogosultak, akik legalább egy éve állandó dunaszerdahelyi lakhellyel rendelkeznek, továbbá nincs illeték- és adótartozásuk a várossal szemben. A lakosok a városi honlapon keresztül az elektronikus ügyfélkapun keresztül nyomon követhetik, hogy befizették-e az adókat és illetékeket.

A hivatal a hűségkártyákat meghatározatlan időre adja ki. Akinek tartozása van, amíg nem rendezi azt, a kártyája nem lesz érvényes. A kedvezménykártyával kapcsolatos kérdések esetén a 0918/607 300-as telefonszámon lehet érdeklődni. A dunaszerdahelyi hűségkártya kedvezményes belépésre jogosítja fel tulajdonosát a városi intézményekbe, valamint kedvezményesen lehet vásárolni azokban a boltokban, amelyek szerződésben állnak a városi hivatallal.

Cookies