Csallóközi Vásár: Dunaszerdahelyen harminckilencedszer

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Csallóközi Vásár: Dunaszerdahelyen harminckilencedszer

Dunaszerdahelyen az idén szeptember 19-én, csütörtökön nyílik meg a szeptember 22-ig, vasárnapig tartó hagyományos Csallóközi Vásár. Városunk időközben átadott egyik új büszkeségének, a MOL Arénának a tőszomszédságában lévő városi szabadidőparkban kerül megrendezésre a négynapos vásár, akárcsak az előző években.

A hazai árusokon kívül tucatnyi saját standdal ismét itt lesz a vásáron a Pesti Iparkamara, méghozzá az Aréna melletti térköves részen. A magyar főváros környéki kistermelők portékái tavaly is nagyon kelendőek voltak és ezúttal is találkozhatunk velük. A vásár jó alkalmat kínál testvérvárosi találkozó megtartására is.

 A csallóközi régió leglátogatottabb szeptember végi társadalmi-kulturális és gasztronómiai rendezvényét 2019-ben immár harminckilencedik alkalommal rendezi meg Dunaszerdahely önkormányzata. Pápay Zoltán vásárigazgató szerint az előző évekhez hasonlóan az idén is legalább ötvenezer látogatóra számítanak a négy nap alatt a vásárnak otthont adó városi szabadidőparkban.

Ahogy a látogatók már megszokhatták, a csallóközi régió legtöbb érdeklődőt vonzó szeptember végi társadalmi-kulturális és gasztronómiai rendezvénye ezúttal sem szűkölködik majd gazdag kísérőprogramokban. Abban sincs változás, hogy minden programra a belépés ingyenes. A kísérőprogramokról, újdonságokról és a fellépőkről részletes és folyamatosan frissülő tájékoztatás lesz elérhető a város honlapján www.dunstreda.sk/hu.  (pve)