Csütörtökönként Udvari Muzsika a városháza udvarán

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Csütörtökönként Udvari Muzsika a városháza udvarán

Dunaszerdahelyen a városháza udvarán júliusban három csütörtöki estén ismét közönségcsalogató dallamok csendülnek fel. A zene szerelmeseinek szórakoztatására immár kilencedik éve rendezik meg a Dunaszerdahelyi Udvari Muzsika programsorozatot, amelyet ezúttal is dotációval támogat Dunaszerdahely városa.

A szervezők az idén három koncertre várják az érdeklődőket a kiváló akusztikájú városházi udvarba, amelyekre a belépés ingyenes.

 Július 12 – én  19 órától  a nemzetközi elismertségnek örvendő örmény származású tenor, Gurgen Ovsepian V. Nemzetközi Operaének Mesterkurzusának zárókoncertje szerepel a programon. Tavaly is nagy sikerrel mutatkoztak be a Dunaszerdahelyi Nyár keretében a Vermes villában megtartott koncerterten.

Július 19 – én szintén 19 órakor a kávéházi zenei kultúra hagyományait felelevenítő Hoppáré Zenekar mutatkozik be Magyarországról.

Július 26  - án ugyancsak 19 órától  a magyarországi  Colombre Band ad koncertet. A zenei irányzatok közül a legnagyobb hatással a blues, a bluegrass és az indie rock van jelen a dalaikban, műsorukba sok hip-hop elemet is beépítenek.

Az érdeklődők a városháza hátsó bejárata felől juthatnak be az udvaron esedékes koncertekre.  Rossz idő esetén a hangversenyeket  a városháza  házasságkötő termében tartják meg. /pve/