Felhívás az ápolónők nemzetközi napja alkalmából

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Felhívás az ápolónők nemzetközi napja alkalmából

Az ápolónők nemzetközi napjára a világ május 12-én emlékezik. E jeles nap alkalmából az Összefogással a Holnapért Polgári Társulás és a Nagyszombat megye képviselőtestületének a régiónkban megválasztott képviselői szerveznek ünnepséget Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében 2019. május 13-án 19:00 órai kezdettel.

Az ünnepségen tíz kiemelkedő munkát végző, az egészségügyben dolgozó ápolónő lesz jutalmazva, Hat személyre, akik a dunaszerdahelyi kórházban dolgoznak, az egészségügyi nővérek regionális szervezete tesz jelölést, két nővért, akik a Dunaszerdahely városa által fenntartott intézményekben dolgoznak, a városi hivatal fog jelölni, két nővérre, akik magánorvosi rendelőben dolgoznak, a polgárok tehetnek javaslatot.

A szervezőbizottság szeretné felkérni a régiónkban élőket, hogy levélben, vagy e-mailben tegyenek jelölést a Csallóközben dolgozó egészségügyi nővérekre, akik magánorvosi rendelőkben kimagasló munkát végeznek. A szavazás során – akár levélben, vagy e-mailben szavaznak – szíveskedjenek feltüntetni az ápolónő teljes nevét, és az orvosi rendelőt, ahol dolgozik.

Szavazni lehet 2019. május 3-ig, levélben a „Mestský úrad Dunajská Streda, Hlavná 50/16,                 929 01 Dunajská Streda“ címre (a borítékra szíveskedjenek ráírni: Az ápolónők nemzetközi napja), illetve elektronikusan a primator [at] dunstreda [dot] eu e-mailcímre.