Hájos Zoltán polgármester köszönete a választóknak

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Hájos Zoltán polgármester köszönete a választóknak

Hájos Zoltán polgármester köszönete a választóknak

Köszönöm a választópolgárok megtisztelő bizalmát, minden egyes szavazatukat, amellyel támogattak a november 10-i helyhatósági választásokon.  A megválasztott városi képviselőknek gratulálok, sok sikert és eredményes munkát kívánok mindenkinek az önkormányzati munkában.

Jóleső érzés, hogy a helyhatósági választásokon az urnákhoz járuló polgárok jelentős része elismerte az elmúlt négy év munkáját, és megbízást adott városunk irányítására a soron következő négy évben is. Bízok abban, hogy az MKP színeiben bejutott 13 képviselőhöz hasonlóan a független képviselők is támogatni fognak a város javára és a közösségünk érdekében végzendő munkámban.

Köszönöm a választók aktivitását, a bizalmat és a támogatást. Megelégedéssel tölt el az is, hogy a helyhatósági választások városunkban rendben, fennakadásmentesen lezajlottak, amihez hozzájárult a választási bizottságok tagjainak következetes és becsületes munkája is.

Bizakodva és megújuló lendülettel vágok neki képviselőtársaimmal együtt az elkövetkező négy évnek közös ügyeink szolgálata érdekében. A munkát máris elkezdtük, hiszen új kihívások várnak ránk.  A legfontosabbnak azt tartom, hogy mielőbb elfogadjuk Dunaszerdahely 2019-re szóló költségvetést, amely számos fontos beruházáshoz és programhoz teremti meg az anyagi fedezetet, s ezzel a töretlen fejlődés lehetőségét is.

Tisztelettel: HÁJOS ZOLTÁN, Dunaszerdahely újraválasztott polgármestere