Két júniusi nap ismét a lovaglás jegyében Dunaszerdahelyen

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom

Dunaszerdahely az idén immár negyedszer lesz házigazdája a Felvidéki Vágtának. 2018-ban is kétnapos lesz ez a tájainkon legnagyobb szabású lovas parádé, amelyet június 22-én és 23-án rendeznek meg, ezúttal is a sikabonyi városrészben lévő reptéren. A nagyszabású dunaszerdahelyi lovas fesztivál a szeptemberben Budapesten megrendezendő Nemzeti Vágta hivatalos felvidéki előfutama lesz.

A IV. Felvidéki Vágta szervezői idén is gondoskodnak a színes és színvonalas kísérőprogramokról. Ezekről és az egyéb részletekről folyamatosan tájékoztatják majd a nyilvánosságot. Az már most biztos, hogy az első napon, pénteken a tavalyi operett előadás közönségsikere után az idén is egy hasonló fergeteges operettprodukciónak örülhetnek az érdeklődők. Szombaton, a lovasversenyeken kívül egyéb látványosságok is várják a látogatókat. Hazai fellépők mellett külföldi sztárvendégek teszik várhatóan emlékezetessé ezt a júniusi lovas hétvégét Dunaszerdahelyen.

Dunaszerdahely város weboldalán naprakészen találhatnak majd friss információkat az érdeklődők az előkészületekről és a részletes programokról.  (pve)