Klímaberendezéssel szerelték fel a kultúrház színháztermét

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Klímaberendezéssel szerelték fel a kultúrház színháztermét

Új és modern légtechnikai rendszert építettek ki a városi művelődési központban. A klímaberendezés hiányát leginkább a színházteremben érzékelte a közönség. A klíma beszerelése ezért már elengedhetetlen volt. A művelődési központ eddigi szellőzőrendszere felett eljárt az idő.

 

Nagyszabású, telt házas rendezvények esetében többször panaszkodtak a nézők, hogy fülledt és meleg levegő van a teremben. A dunaszerdahelyi kultúrház évente több száz rendezvény helyszíne. Az intézmény vezetése így nemcsak a nézők igényeinek kíván eleget tenni, hanem a fellépők számára is megfelelő körülményeket és modern helyszínt kíván biztosítani.

 

A kulturális intézmény a beruházást a városi önkormányzat anyagi támogatásával valósította meg. A városi képviselő-testület korábban 200 ezer eurót különített el a moziterem kamaraszínház-teremmé történő átalakítására. Erre a fejlesztésre azonban ebben az évben nem kerül sor, így az erre a célra elkülönített pénzcsomagot a képviselők átcsoportosították a légtechnika beszerelésére.