Nagypénteken indul ismét a kerékpárszállító autóbusz

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Nagypénteken indul ismét a kerékpárszállító autóbusz

A Dunaszerdahelyi Autóbuszközlekedési Vállalat idén is üzembe állítja a kerékpárszállító autóbuszt, az első buszjárat április 19-én, nagypénteken indul. A járattal hétvégén és ünnepnapokon naponta két alkalommal utazhatnak a kerékpáros turisták Dunaszerdahelyről Bős érintésével Dunacsúnra és vissza.

A busz tavaly hosszabb útvonalon, egészen Dunacsúnig közlekedett. Az idei évben némi változásra kell számítani. A ciklobusz továbbra is Dunacsúnig jár, de a végállomás nem a duncsúni gáton lesz, hanem a Yachter klubbal megegyezve a kerékpárkomp-megállójánál. A busz innen indul majd vissza Dunaszerdahelyre.

A busz menetrendje a Dunacsún és Gútor között közlekedő kerékpárkomphoz lesz igazítva. A kerékpározók, a görkorcsolyázók és a gyalogos turisták is ingyenesen utazhatnak. A busz a városháza elöl 9.30 és 13.30-kor indul, Dunacsúnról pedig 12 és 18 órakor indul vissza. A járat a tervek szerint szeptemberig közlekedik. További részletes információ az  autóbuszközlekedési vállalat honlapján, a www.sadds.sk oldalon olvasható.