Szemétilleték-befizetés: a lakosoknak augusztus vége a határidő

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Szemétilleték-befizetés:  a lakosoknak augusztus vége a határidő

Augusztus végén lejár az a határidő, ameddig a dunaszerdahelyi természetes személyek, tehát a lakosok  befizethetik a 2019-re kivetett szemétilleték utolsó részletét.  A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal adó- és illetékügyi alosztálya ezúton hívja fel az adóköteles lakosok figyelmét a hamarosan lejáró határidőre.

 Érdemes figyelmet szentelni ennek a dátumnak, mert aki mégsem tenne eleget augusztus végéig a szemétdíjbefizetési kötelezettségének, annak a hivatal a törvény értelmében az illetéken kívül késedelmi kamatot is kiróhat. Ennek nagysága napról - napra növekszik. Ajánlatos tehát betartani az említett befizetési határidőt és  a 2019 – re kivetett szemétdíjat augusztus végéig befizetni!

A jogi személyek, vagyis a vállalkozók esetében szeptember 30-án fog letelni a határidő a szemétilleték befizetésére. Aki szeretné elkerülni, hogy felszólítást kapjon, vagy késedelmi kamatot számoljanak fel neki, annak arra hívja fel a Városi Hivatal a figyelmét, hogy szeptember folyamán mielőbb  rendezze a szemétilletéket. /pve/