Tisztelt Dunaszerdahelyiek!

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Tisztelt Dunaszerdahelyiek!

Fotó: archívum

 

A koronavírus átlépte városunk határait, tudomásunk van az első Dunaszerdahelyi igazoltan fertőzött személyről.  Az emberséges hozzáállásra apellálok, nem engedhetjük, hogy ez a tény spekulációkat szüljön a szóban forgó személy kilétét illetően, ellenségeskedést, egymással szembeni elítélést és hibáztatást váltson ki. Egyikünk sem lehet biztos benne, hogy az ő szervezetében nem lappang a koronavírus.

Ezekben a pillanatokban rendkívül fontos, hogy felelősségteljesen viselkedjünk! Az óvintézkedéseket továbbra is be kell tartani!

Igyekezzen Ön és szerettei is minimalizálni a társadalmi kapcsolatok mértékét, amíg a helyzet stabilizálódik. Amennyiben lehetséges, maradjon otthon. Ha mégis el kell mennie bevásárolni, vagy  be kell mennie a munkahelyére, ügyeljen a távolságtartásra és saját, valamint mások biztonságára – védekezzen szájmaszkkal, vagy szükség szerint legalább kendővel, illetve hasonló ruhadarabbal takarja el száját és orrát.

Legyünk egymással szolidárisak, türelmesek, és ne feledjük, hogy egyesített erővel sikerülhet. Ha mindenki otthon marad, aki teheti, meg tudjuk csinálni!

                                                                                                                                                                                   Hájos Zoltán polgármester