Új sport- és szabadidőkomplexum megépítéséért versenyez Dunaszerdahely

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Új sport- és szabadidőkomplexum megépítéséért versenyez Dunaszerdahely

A Kaufland üzletlánc K-Park néven egy új projektet indított el, amelyben szlovákiai települések egy sport- és szabadidőkomplexum megépítéséért versenyeznek. Az első alkalommal meghirdetett versenybe összesen 36 város vagy városrész jelentkezett, köztük Dunaszerdahely is. A városi önkormányzat a lakosok segítségét kéri, ugyanis a parkot abban a 7 városban vagy városrészben alakítják ki, amely a legtöbb szavazatot szerezte. A szavazás január 6-án indul a www.kauflandpark.sk oldalon.

A vállalat célja, hogy elsősorban a fiataloknak új, változatos kültéri sportolási lehetőséget kínáljon. Ez a hely teret ad a kikapcsolódásra, a barátokkal való találkozásra és a szabadidő hasznos eltöltésére. A K-Parkban gördeszkapálya, streetballpálya, pingpongasztal és mászófal áll majd rendelkezésre a sportolni vágyók számára. Kihelyeznek padokat, és a füves terület piknikezésre is alkalmas lesz. Dunaszerdahely a K-Parkot a sikabonyi futballpálya közelében szeretné kialakítani.

A szavazás 2022. január 6-án indul és 2022. február 16-ig tart. Naponta csak egy szavazatot lehet leadni. Annak, aki szavazatával szeretné támogatni városát, a www.kauflandpark.sk oldalon regisztrálnia kell, majd leadhatja szavazatát. A szavazásban részt vevők között 30 darab Samsung Galaxy A32 okostelefont sorsolnak ki.

A Kaufland a 7 nyertes város vagy városrész névsorát 2022. február 17-én hozza nyilvánosságra.

Új sport- és szabadidőkomplexum megépítéséért versenyez Dunaszerdahely
Cookies