Dunaszerdahelyen a Kristályrally!

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Dunaszerdahelyen a Kristályrally!

Nagyszabású jótékonysági koncert lesz szeptember 7-én 20 órakor

A jótékonysági akcióiról  ismert, főleg súlyosan beteg vagy fogyatékos gyermekeket, hátrányos helyzetű családokat segítő Kristályszárny Alapítvány  Dunaszerdahelyet szemelte ki csillagtúrájának célállomásául. A rallye résztvevői 2014. szeptember 7-én, vasárnap 11.30-kor Pozsonyból indulnak, és Bős (13.30), Nyékvárkony (14.50), Dióspatony (16.00) érintésével 18.30-kor érkeznek Dunaszerdahelyre, ahol  20.00 órakor  nagyszabású koncertet rendeznek a Sportcsarnokban.  A rally résztvevői -- ismert sztárok,  a Kristályszárny stábja és az alapítvány által támogatott gyerekek – veterán autókon teszik meg az utat, és a megállókon nyilvános gyűjtést rendeznek.

A koncerten szereplő művészek nem tartanak igényt honoráriumra, ingyen lépnek fel. A szeptember 7-i koncerten  a következők jelezték részvételüket: Sisa Lelkes Sklovska, HEX, Laci Strike, Szeredy Krisztina, Ivan „Tuli” Vojtek, Karin Haydu, Funny Fellows, Martin Madej és Derzsi György.  A TA3 és a Funradio az egész nap élő közvetítéseket ad a helyszínekről. A  jótékony célú rendezvényt és a dunaszerdahelyi esti koncertet szeptember 15-én este felvételről sugározza a TA3 csatorna. Jegyek elővételben online az internetes jegyportálon (www.ticketportal.sk) vásárolhatók.

 

Kik részére folyik a gyűjtés?

elhagyott gyermekekről gondoskodó  Návrat nonprofit szervezet,

- Autista Személyeket Segítő Társaság (SPOSA), Dunaszerdahely,

- hátrányos szociális helyzetű, tehetséges gyermekek,

- gyermekbénulásban  szenvedő személyek,

- két, nagyon nehéz anyagi helyzetben lévő, gyógyíthatatlan beteg gyermekeket nevelő dunaszerdahelyi család számára.

Bárki segíthet, ha minimum 1 euróért vásárol legalább egyet az értelmi fogyatékosok által, védett műhelyekben készített szívecskékből, vagy tetszőleges összeget küld a Kristályszárny Alapítvány számlájára: Nadácia Krištáľové krídlo 2962795958/0200. Adakozhat 2 euró értékű SMS küldésével is a 877-es számra, DMS KRIDLO alakban (DMS köz KRIDLO).  A gyűjtés 2014. december 31-ig  tart.