Folytatódnak a parkolóépítési, valamint az út- és járdafelújítási beruházások

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Folytatódnak a parkolóépítési, valamint az út- és járdafelújítási beruházások

A város több pontján megkezdődtek a parkolóbővítési, valamint út- és járdafelújítási munkálatok. Dunaszerdahely területén több mint 200 új parkolóhelyet alakítanak ki.     

A Gyurcsó István utcában már elkezdődtek az ezzel kapcsolatos munkák. Itt a jelenleg épülő református óvoda közelében lesz 27 új parkoló. További parkolókat alakítanak ki a Rózsaligetben az 1352-es lakótömbnél. Itt olyan helyen jelölik ki az új parkolókat, ahol a lakók eddig a zöldterületen parkoltak. A lakótömb előtt a bekötőutat is felújítják. Több parkolási lehetőség lesz az SZNF téren a lakóházak között is.

Új parkolók alakulnak ki emellett a Keleti lakótelepen a Jilemnický utcában, a Malom utcában a 308 és a 309-es lakóházak előtt, valamint a régen itt működő piactéren is. A Barátság téren is szükség van a parkolók bővítésére. Itt a használaton kívüli sportpálya helyén alakítanak ki új parkolókat, a másik sportpályát pedig teljesen felújítják.

A Fenyves lakótelepen új aszfaltburkolatot kap az út, és cserélik a szegélyköveket  a lakótömbök közötti és a garázssor előtti szakaszon. Az Amade László utcában a néhány éve felújított út után most a járdát szintén modernizálják a családi házak előtti bejárókkal együtt. (pve)

 

Cookies