Elindult Dunaszerdahely új weboldala

Hírek a városból

Elindult Dunaszerdahely városának régóta tervezett új és modernebb weboldala. Az új felület sokkal inkább ügyfél- és felhasználóbarát, mint az előző verziója, ezáltal pedig egy komplex, a felhasználási feltételeket könnyen elsajátítható felület áll a felhasználók részére.

Az új honlap célja, hogy a lakosok és az érdeklődők számára egy könnyen átlátható és felhasználóbarát felületet biztosítson, ahol könnyen megtalálhatják a számukra fontos információkat. Az előző verzióhoz képest számos új funkcióval és lehetőséggel is rendelkezik, amelyek még jobban szolgálják majd a felhasználók igényeit.

Teljes mértékben integrálja a már meglévő internetes felületet, így azok, akik már megszokták az előző verziót, továbbra is könnyedén használhatják a honlapot. Azonban az új honlap még több lehetőséget kínál a felhasználók számára, mint például a könnyen kereshető és átlátható menürendszert.

Különösen fontos, hogy az új honlapot a vakok és gyengénlátók is könnyedén használhatják, hiszen kifejezetten ezeknek a felhasználóknak is kialakított funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével ők is könnyedén hozzáférhetnek a honlap tartalmához.

Az új felületet azonban a város továbbra is fejleszteni kívánja, hiszen a város vezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlap mindig a felhasználók igényeinek megfelelően működjön.