Szavazóhelyiségek - több változás

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Szavazóhelyiségek - több változás

Szlovákiában március 15-én államfőválasztásra kerül sor. Ha az első fordulóban nem születik döntés, a második választási fordulóra  március 29-én kerül sor.

Dunaszerdahelyen 19 választókörben adhatják le voksaikat  a szavazásra jogosult polgárok. Felhívjuk a választópolgárok figyelmét arra, hogy Dunaszerdahelyen négy esetben változás történt a szavazóhelyiségek helyszínében. A 3. számú szavazókör választóhelyisége a Smetana ligeti alapiskolában lesznek, a 4. sz. szavazóköré a Városi Nyugdíjasklub épületében a Vásártéren, a 9. szavazókörbe tartozók a Komensky utcán lévő Kodály Zoltán Alapiskolában / a Zöldfa sori tűzoltószertár helyett/ és a 19. szavazókörhöz tartozók pedig a Sikabonyi Közösségi Házban szavazhatnak.

A 8. szavazókörhöz tartozók továbbra is a VMK-ban fognak szavazni, de nem a főépületben, hanem az oldalánál lévő alagsori részben. Az 5. szavazókör esetében csak formai változás történt, a helyszín változatlan: a Perfects helyett az Üzleti és Tájékoztatási Központ megnevezés szerepel az értesítőn.