Tavaszi lomtalanítási napok

Nyomtatóbarát változatPoslať e-mailom
Tavaszi lomtalanítási napok

A  Dunaszerdahelyi  Városi  Hivatal  tájékoztatja a  lakosokat, hogy három hétvégén a város területén tavaszi lomtalanítási napokat szervez.  Ezek időpontjai a következők: 2014. március 29.,  április 5. és április 12.  A közületi hulladék begyűjtése meghatározott harmonogram alapján utcák szerint történik.

Az alábbiakban tájékoztatunk arról, hogy március utolsó hétvégéjén mely utcákban lesz lomtalanítás. A továbbiakban hetente fokozatosan tájékoztatunk a további két áprilisi hétvége utcák szerinti lomtalanítási menetrendjéről.

2014. március 29-én a következő utcákban gyűjtik össze és szállítják el a hulladékot:   Pókatelek, Lengyár utca, Csermely Gy. utca, Csaplár Benedek u., József Attila u., Zsigmond király u., Móricz Zsigmond u.,  Aradi vértanúk útja, Pódafai u., Csallóközi u., Nyírfa u., Zöldfa u., Csillag u., Kereszt u., Béke u., Rákóczi u., Mély u., Petőfi Sándor u., Arany János utca, Építők útja, Bősi út, Fürdő u., Diófa u., Kistejedi u., Kertalja u., Ollétejed.

A Városi Hivatal illetékes osztálya arra kéri  a lakosokat, hogy szombatonként legkésőbb 10.00 óráig helyezzék  el a szemetes kukáknál  a háztartásokban feleslegessé  vált  tárgyakat. A kiselejtezett elektronikai cikkeket  a többi szeméttől elkülönítve szíveskedjenek kihelyezni. A szervezők köszönik a lakosok segítőkészségét. 

 

Begyűjtik és elszállítják a zöldhulladékot is. A szervezők kérik a lakosokat, hogy a kerti hulladékot elkülönítve ugyancsak a megjelölt szombaton legkésőbb 9 óráig rakják ki a kukákhoz